Ce-i de făcut cu o profă de coşmar

Postat la 05 noiembrie 2011 28 afişări

Recomandarea PRO Video din această săptămână se îndreaptă spre "Profa rea, dar buuună" ("Bad Teacher"), a cărei eroină este Elizabeth (Cameron Diaz), o profesoară complet lipsită de vocaţie.

Ironică, nemiloasă şi obraznică, femeia visează să se căsătorească cu un bărbat bogat care să o scutească de multe eforturi inutile. Când logodnicul ei o părăseşte, ea pune ochii pe un tânăr foarte bogat şi extrem de atrăgător (Justin Timberlake), care de fapt este interesat de o altă profesoară (Lucy Punch).

Când Elizabeth se vede nevoită să refuze avansurile profesorului de sport (Jason Segel), un tip sarcastic şi cam şters, consecinţele planului ei îndrăzneţ sunt de fapt o lecţie de care atât elevii, colegii, cât şi ea însăşi aveau nevoie.

"Profa rea, dar buuună" este o comedie debordantă, ce îi reuneşte în rolurile principale pe binecunoscuţii Cameron Diaz, Justin Timberlake şi Jason Segel.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-i-de-facut-cu-o-profa-de-cosmar-8942102
8942102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.