Aventuri cu câini şi pisici (VIDEO)

Postat la 19 februarie 2012 81 afişări

PRO Video recomandă în acest număr filmul de animaţie "Doamna şi Vagabondul", ce a cucerit generaţii întregi de copii care au urmărit fermecaţi aventurile lui Lady, o căţeluşă cu pedigree foarte răsfăţată, şi ale lui Tramp, un maidanez rebel, dar cu inimă de aur.

Când mătuşa Sarah vine să aibă grijă de micuţul familiei, împreună cu cele două pisici viclene ale sale, Lady se simte marginalizată şi fuge de acasă. Ea îl întâlneşte pe Tramp, un câine fără stăpân, care îi va face cunoştinţă cu noi aventuri încântătoare şi peripeţii palpitante.

Cu o grafică deosebită, cântece de neuitat şi una dintre cele mai mari poveşti de dragoste din toate timpurile, "Doamna şi Vagabondul" va încânta acum o nouă generaţie de copii, dar şi de adulţi.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/aventuri-cu-caini-si-pisici-video-9246513
9246513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.