Codul lui Da Vinci romanesc

Postat la 03 iunie 2008 17 afişări

Ce se cere de la un best-seller in ziua de azi? Pai ar fi blesteme vechi de sute de ani, crime, ordine secrete, mistere ascunse in manuscrise codificate si enumerarea poate continua.

Dovada ca aceasta combinatie functioneaza de minune? Codul lui Da Vinci a vandut 60 de milioane de exemplare, cu 5 milioane mai mult decat Biblia.

Ce te faci atunci cand actiunea unui roman gen Codul lui Da Vinci se muta pe plaiurile mioritice, cu intrigi si mistere din 1216 si crime din 2007 iar printre personaje se numara Mircea cel Batran sau Negru Voda? Atunci romanul se numeste „Blestemul manuscrisului”, este scris de Bogdan Hrib si Razvan Dolea, si aparut recent la editura Tritonic.

Cititi mai multe despre „Blestemul mansucrisului” in Time Out Bucuresti.

http://www.timeoutbucuresti.ro/carti/6351/2667857/codul-lui-da-vinci-la-roumaine.html

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carte
/arta-si-societate/carte/codul-lui-da-vinci-romanesc-2683245
2683245
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.