Angajatii, o mina de aur

Postat la 24 mai 2010 7 afişări

Unul dintre efectele cele mai vizibile ale crizei economice este rata tot mai mare a somajului, pe masura ce companiile ajung la concluzia ca reducerile de personal sunt o solutie de a reduce costurile.

Tot in contextul crizei, mediul de lucru a suferit transformari care, in cazuri extreme, au impins chiar la sinucideri in cazul angajatilor (vezi companiile frantuzesti). In aceste conditii, cartea lui Jeffrey Pfeffer, "Resursele umane in ecuatia profitului", nu putea aparea intr-un moment mai nimerit, avand in vedere ca pledeaza pentru bunul management al resurselor umane ale unei companii, argumentand ca administrarea umana a personalului se traduce prin profit.

JEFFREY PFEFFER

"Resursele umane in ecuatia profitului", Editura All, Bucuresti, 2010

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carte,
Jeffrey Pfeffer
/arta-si-societate/carte/angajatii-o-mina-de-aur-6160832
6160832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.