Cum arată Dacia Lodgy (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 05 ianuarie 2012 406 afişări

Dacia Lodgy, în varianta finală în care va ajunge la public, a fost arătată publicului pentru prima oară. Gama Dacia se extinde în 2012 cu Lodgy, un vehicul de familie disponibil în variantă cu cinci şi şapte locuri.

Cum arată Dacia Lodgy?

"Familiile aflate în căutarea unui vehicul polivalent la un preţ accesibil îşi vor putea cumpăra noul model Dacia Lodgy cu o garanţie de trei ani", se arată într-un comunicat de presă remis BUSINESS Magazin. Designul său sugerează un spaţiu interior remarcabil până la al treilea rând de scaune. Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu şapte locuri. Numele - Lodgy - care aminteşte de englezescul "lodge", este o trimitere directă la trăsătura sa esenţială: capacitatea de a găzdui o întreagă familie şi bagajele sale.

Dacia Lodgy va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
transporturi,
lodgy,
dacia,
model
/actualitate/cum-arata-dacia-lodgy-galerie-foto-9127842
9127842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.