Carpatair a oprit cursele din România până la finalul lui martie şi a rămas cu doar două zboruri din Chişinău

Autor: Mirabela Tiron Postat la 14 ianuarie 2014 8125 afişări

Compania aeriană Carpatair a stopat până la finalul lunii martie zborurile pe care le realiza de pe aeroporturile din Timişoara, Bacău şi Craiova, ope­rând în prezent doar două curse pe rutele Chişinău - Veneţia şi Chişinău - Londra, potrivit datelor de pe site-ul de rezervări al companiei.

Carpatair a oprit cursele din România până la finalul lui martie şi a rămas cu doar două zboruri din Chişinău

„Sunt suspendate zborurile până în aprilie“, a fost răspunsul unui reprezentant de la departamentul de rezervări. ZF nu i-a putut contacta pe reprezentanţii companiei până la închiderea ediţiei.

Compania ar urma să reînceapă operarea din România de la finalul lunii martie (29 martie - 25 octombrie, după cum arată programul de vară)  cu zboruri doar pe patru rute: Timişoara - Stuttgart, Timişoara - Roma, Bacău - Roma şi Bacău -  Milano, în timp ce din Republica Moldova va avea curse pe rutele Chişinău -Londra, Chişinău - Veneţia, Chişinău - Milano, Chişinău - Roma, potrivit aceleiaşi surse.

RECOMANDARE: Petrov şi Timişoara - sfârşitul unei mari iubiri. Carpatair pleacă de pe aeroportul pe care îl numea "acasă"

Aceste mişcări vin în contextul în care compania aeriană şi-a schimbat anul trecut acţionariatul. Fostul pilot de MIG Nicolae Petrov, care a pus bazele companiei aeriene Carpatair în urmă cu 13 ani, convingând mai mulţi oameni de afaceri elveţieni să investească în ideea lui de business, mai deţinea la finalul anului trecut doar 12,8% din companie (2,8% direct şi 10% indirect prin firma Air Service), jumătate faţă de cât controla în prima parte a anului trecut.

CITITI MAI MULTE pe ZFCorporate

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carpatair,
aviatie,
oprire,
zboruri,
romania
/analize/transporturi/carpatair-a-oprit-cursele-din-romania-pana-la-finalul-lui-martie-si-a-ramas-cu-doar-doua-zboruri-din-chisinau-11898584
11898584
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.