Bijuteriile expuse la Salonul Auto din Qatar uimesc intreaga lume (GALERIE FOTO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 28 ianuarie 2011 2441 afişări

Salonul Auto din Qatar 2011 promite sa fie un succes la nivel inalt, aducand in atentia publicului cele mai noi modele, masini futuriste si cei mai renumiti designeri auto. Qatar Motor Show 2011 este deschis in 26 si 29 ianuarie, iar intrarea este libera.

"Qatar Motor Show este o alta experienta inedita din multele care se anunta in Qatar si in regiune in perioada urmatoare", a declarat Ahmed Al Nuaimi, presedintele Autoritatii de Turism.

Fiind singurul spectacol de o asemenea amploare din regiune, locuitorii din Doha, din imprejurimi, dar si turistii, se vor putea bucura de un eveniment dinamic, demonstratii de motocross, competitii de drift si drive-test cu cele mai noi modele de masini SUV.

In plus, vizitatorii au sansa sa primeasca sfaturi despre condus si masinile care li se potrivesc de la experti in domeniu. Totul in complexul expositional din Doha, capitala Qatarului, la finele lunii ianuarie.

Potrivit ProSport.ro, dupa ce a castigat in decembrie 2010 dreptul de a organiza Campionatul Mondial de Fotbal in 2022, Qatarul a mai dat o lovitura in lumea sportului. Ieri, statul arab a pus mana si pe Mondialul de handbal masculin din 2015.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Qatar Motor Show,
salon,
masini,
Doha
/analize/transporturi/bijuteriile-expuse-la-salonul-auto-din-qatar-uimesc-intreaga-lume-galerie-foto-7928495
7928495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.