300.000 de pasageri au zburat în ultimii trei ani cu Wizz Air de la Tîrgu Mureş

Autor: Razvan Muresan Postat la 24 august 2011 55 afişări

Compania aeriană Wizz Air a transportat peste 300.000 de pasageri spre şi dinspre Tîrgu Mureş de la reluarea operaţiunilor din 2008 până în prezent.

"Numărul de pasageri în creştere arată aprecierea tarifelor noastre (...). Pe parcursul traseului spre cei 300.000 de pasageri Wizz Air a contribuit la creşterea economiei din regiune şi a facilitat noi oportunităţi de angajare" a declarat Balazs Varro, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Pentru a răspunde cererii în creştere pentru transportul aerian în regiune, în luna mai, Wizz Air a alocat o aeronavă Airbus A320 la Tîrgu Mureş, deschizând cea dea patra bază operaţională din România. Compania operează zboruri spre Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais şi Roma Fiumicino. Începând cu această lună, aeroportul din Tîrgu Mureş îmbunătăţeşte experienţa pasagerilor prin inaugurarea unui terminal modernizat de 790 de mp. care va deservi zborurile către ţări non-Schengen. Cea mai importantă destinaţie non-Schengen operată de Wizz Air de la Tîrgu Mureş este Londra Luton, spre care compania oferă patru zboruri pe săptămână.

Compania Wizz Air a transportat anul trecut peste două milioane de pasageri, cel mai mare nivel înregistrat în România în 2010.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
transporturi,
pasageri,
targu mures,
wizz air
/analize/transporturi/300-000-de-pasageri-au-zburat-in-ultimii-trei-ani-cu-wizz-air-de-la-tirgu-mures-8649242
8649242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.