Lectia Bursei

Postat la 06 octombrie 2009 13 afişări

Patru saptamani consecutive de socuri bursiere au spulberat in primavara anului 2005 castigurile cu care investitorii s-au mandrit in primele doua luni ale anului.

Din valoarea companiilor listate s-au evaporat, intr-o singura luna, 5 miliarde de euro, acestea pierzand, per ansamblu, aproximativ o treime din valoare. Era o lectie severa pentru cei care si-au facut in 2005 debutul de investitori pe Bursa.

Chiar daca a fost dramatica, scaderea cotatiilor s-a oprit insa odata cu semnarea in aprilie a Tratatului de Aderare al Romaniei la Uniunea Europeana, care a dat startul unei noi perioade de crestere accelerata pana la jumatatea anului 2007.

Click aici pentru a citi materialul www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bursa,
servicii financiare
/analize/servicii-financiare/lectia-bursei-4961667
4961667
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.