Horia Ciorcilă, preşedinte Consiliu de Administraţie Banca Transilvania: România este dusă mai departe de oamenii educaţi la toate nivelurile şi în toate domeniile

Postat la 16 decembrie 2020 236 afişări

Carte de vizită:

1. Bancherul-antreprenor Horia Ciorcilă, unul dintre fondatorii şi apoi preşedintele Băncii Transilvania, a început să construiască în urmă cu 25 de ani, în două camere înghesuite de pe malul Someşului din Cluj, alături de alţi oameni de afaceri, povestea unei bănci private.

2. Practic, istoria Băncii Transilvania a început în 1994, în Cluj-Napoca,  la iniţiativa a  13 oameni de afaceri, ideea fiind aceea de a crea o bancă locală, un brand „de Cluj“.

3. În anul 1997, Banca Transilvania devenea prima institu­ţie bancară din România cotată la Bursa de Valori Bucureşti. A urmat apoi o strategie de creştere a băncii atât organică, cât şi prin achiziţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
100 Cei mai admiraţi CEO 2020,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.