Ghid de investitii la Bursa

Postat la 06 octombrie 2009 102 afişări

Stoparea declinului pietelor bursiere din toata lumea incepand din primavara acestui an a reprezentat momentul pe care multi investitori mari si mici deopotriva l-au asteptat pentru a-si definitiva strategia de investitii.

Daca multi au optat pentru instrumente sigure, precum depozite bancare sau titluri de stat, cei care au mizat pe bursa nu au mai avut in vedere planuri pe termen lung, ci asa numitele strategii "hit and run", care vizau obtinerea de profituri pe termen scurt.

Tot SIF-urile, companiile de utilitati si titlurile bancare par a fi favoritele analistilor romani pentru perioada urmatoare, chiar daca toti analistii chestionati de BUSINESS Magazin sunt acum mult mai rezervati in pronosticuri. Astfel ca in cele din urma, sa castigi la Bursa in urmatoarele luni ramane mai mult o chestiune de hazard decat de analiza.

Click aici pentru a citi materialul www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bursa,
ghid,
investiti,
SIF
/analize/servicii-financiare/ghid-de-investitii-la-bursa-4961922
4961922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.