100 Cele mai puternice femei din business: Mihaela Bîtu,CEO, ING Bank România

Postat la 11 mai 2023 56 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Mihaela Bîtu,CEO, ING Bank România

Venituri totale (2022): 2,59 mld. lei   /   Profit net: 1,06 mld. lei   /   Număr de angajaţi: 2.500

Mihaela Bîtu a preluat rolul de CEO al ING Bank România în iulie 2019, după un parcurs început în 1995, când s-a alăturat companiei ING în rolul de management trainee, la scurt timp după ce grupul şi-a început activitatea pe piaţa locală. Cum ajungi CEO? Uitându-se retrospectiv, Mihaela Bîtu răspundea, într-un interviu pentru BUSINESS Magazin: „Trebuie să ai câte puţin din toate. Dar, pe de altă parte, trebuie să îţi exprimi şi ambiţiile”.

„Curiozitatea, ambiţia şi dorinţa de a crea o diferenţă sunt ingredientele cheie pentru evoluţia mea, îmi plac provocările şi nu mă sperie complexitatea şi ambiguitatea. Etapele din viaţa mea când am acceptat să mă plasez în afara zonei de confort mi-au adus cele mai bune oportunităţi de a învăţa şi de a mă dezvolta.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.