Vezi aici tarile in care se dau afara cei mai multi imigranti

Autor: Ana Raduta Postat la 28 septembrie 2010 159 afişări

Imigrantii au fost, ani la rand, o forta in dezvoltarea economica a marilor state din Europa si America. De cand venit criza, au intampinat si primele momente dificile – sunt primii pe care angajatorii ii trimit acasa.

In momentul de fata, imigrantii din toata lumea resimt din plin impactul crizei. Pusi in fata deciziei de a alege pe cine sa concedieze, angajatorii prefera sa pastreze angajatii locali, in detrimentul celor care vin de peste hotare.

Unul dintre motivele pentru care se inregistreaza un val atat de pronuntat de emigranti care raman fara serviciu este ca, in genere, ei lucreaza in domenii extrem de sensibile la orice miscare din economie. Cu alte cuvinte, vorbim despre sectoarele in care cererea de forta de munca se accentueaza abrupt atunci cand lucrurile merg bine, dar si scade dramatic, atunci cand apar si cele mai mici probleme.

Constructiile, turismul sau serviciile reprezinta cateva exemple clare in acest sens.

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/vezi-aici-tarile-in-care-se-dau-afara-cei-mai-multi-imigranti-7429016
7429016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.