Cum sa te angajezi pe Facebook: afla cum poti sa-ti faci CV-ul electronic

Postat la 09 ianuarie 2011 435 afişări

Ai grija la ce postezi pe Facebook, pentru ca s-ar putea intoarce impotriva ta, cel putin daca esti in pozitia nedorita de a-ti cauta un loc de munca. Primul lucru pe care il face angajatorul dupa ce-ti citeste CV-ul este sa-ti caute profilul pe Facebook. Ce-ar fi, insa, daca si pagina ta de pe reteaua de socializare ar oferi informatii despre istoricul tau profesional, despre cariera ta si despre preocuparile pe care le ai in legatura cu jobul?

Angajatorul si-ar face o imagine mai clara despre tine, ceea ce va cantari mult in competitia cu ceilalti contracandidati.

Daca profilul tau de Facebook e plin cu informatii din facultate si cu poze din vacanta de la bunica, iar prietenii tai sunt doar fosti colegi de liceu si amici cu care iesi in oras, atunci acest lucru trebuie sa se schimbe.

Asadar, sterge-ti toate pozele de la petrecerile la care "te-ai distrat" cam mult, trece-ti la profil toate informatiile relevante legate de exprienta ta profesionala si imprieteneste-te cu oameni care te-ar putea ajuta in cariera.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
Facebook,
CV,
angajatori,
profil,
candidati
/analize/resurse-umane/cum-sa-te-angajezi-pe-facebook-afla-cum-poti-sa-ti-faci-cv-ul-electronic-7874538
7874538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.