Cât câştigă o stewardesă de la Blue Air

Postat la 22 august 2013 29333 afişări

Blue Air, singura companie românească low-cost, foloseşte numai angajaţi români pentru rutele operate din Bucureşti şi Bacău.

Cât câştigă o stewardesă de la Blue Air

Salariul unui însoţitor de bord de pe cursele Blue Air porneşte de la 750 de euro lunar, potrivit unor surse din piaţă, în timp ce un şef de cabină poate câştiga peste o mie de euro.

În prezent, compania lucrează cu un personal de bord românesc. Circa o sută de însoţitori de bord lucrează pentru Blue Air.

Blue Air a transportat anul trecut în şi din România 1,5 milioane de pasageri, potrivit oficialilor companiei aeriene low-cost, trafic la acelaşi nivel cu cel din 2011 şi 2010. Pentru anul acesta este estimat un trafic de 1,5 milioane de pasageri pe piaţa locală. Compania românească Blue Air a fost fondată de omul de afaceri Nelu Iordache şi este deţinută în prezent de compania Airline Management Solutions, care a preluat în urmă cu trei luni fondul comercial şi aeronavele operate de Blue Air contra sumei de 30 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
salarii,
aviatie,
angajati,
companie
/analize/resurse-umane/cat-castiga-o-stewardesa-de-la-blue-air-11265925
11265925
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.