Singur pe Tampa

Postat la 21 aprilie 2009 2897 afişări

Numarul proiectelor rezidentiale la care dezvoltatorii au renuntat in acest an este la fel de mare in Brasov ca si in celelalte orase sau in capitala. Dintre cele care continua, chiar daca mult mai incet decat pana acum, face parte si Tampa Gardens, proiect care a ramas insa singura dezvoltare dintre cele trei proiectate la poalele muntelui cu acelasi nume.

 

Ne-am intalnit cu Dan Camarzan, proprietarul grupului de companii Kronvest din Brasov, in pub-ul de la parterul primului bloc pe care l-a construit in Brasov. Europe Residence a fost primul proiect imobiliar dezvoltat de Dan Camarzan, care a intrat in afaceri in urma cu 10 ani, cand a inceput sa dezvolte un proiect pentru Organizatia Natiunilor Unite. Proiectul se rezuma la introducerea unor date in calculator, acesta fiind si atuul pe care l-a avut atunci Dan Camarzan - calculatorul pe care tocmai i-l facuse cadou mama sa. “Cand am terminat proiectul pentru Organizatia Natiunilor Unite, am continuat cu niste mici proiecte de software care s-au dezvoltat ulterior intr-o firma de dezvoltare soft”, povesteste Camarzan, care a denumit compania Simple Words. In 2002, dupa o serie de oferte pentru proiecte de outsourcing software, Camarzan a mai infiintat o firma, ITProvision, iar in 2006 a reunit activitatile de software intr-o noua firma, Diginesis (unde Camarzan detine 60% din actiuni, iar alti doi actionari, care conduc operatiunile, cate 20% fiecare).

 

La sfarsitul anului trecut, Dan Camarzan era pe punctul de a vinde compania Diginesis si ar fi renuntat la compania cu care a intrat in afaceri pentru a se putea concentra pe celalalt segment de interes al sau, imobiliarele, in care a tot investit din 2005 incoace.

 

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/singur-pe-tampa-4229784
4229784
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.