Topul celor mai scumpe 5 beri din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 12 august 2010 447 afişări

Berea este una dintre cele mai vechi bauturi pentru barbati. Aceasta a aparut acum aproximativ 6.000 de ani, iar potrivit studiilor provine cel mai probabil de la paine care s-a udat si a inceput sa fermenteze.

In urma cu 5.000 de ani in perioada faraonilor, in Egipt, berea era un aliment important in dieta zilnica. In prezent, aceasta este una dintre cele mai apreciate bauturi. In timp ce anumite persoane prefera sa bea bere cu putin alcool si mai putin scumpa, sunt, la fel ca si in cazul vinurilor, adevarati experti in degustarea berii, potrivit most-expensive.net.

Printre cele mai scumpe beri din lume se gaseste o sticla de bere care are 12 litri si costa 1.000 de dolari si o alta care se serveste in sticle ciudate, care sunt imbracate in veverite impaiate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
comert,
bauturi
/analize/comert/topul-celor-mai-scumpe-5-beri-din-lume-galerie-foto-6863472
6863472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.