Metro deschide cel mai mare magazin de pana acum

Postat la 05 mai 2010 332 afişări

Metro Cash&Carry, liderul comertului din Romania, deschide al cincilea centru de distributie din Bucuresti si al 25-lea de pe piata romaneasca.

Magazinul este plasat in zona de est a Capitalei si are o suprafata totala de 13.000 de mp, din care 8.300 sunt suprafata de vanzare efectiva. Investitia medie pentru deschiderea unui nou magazin este de 15-20 de milioane de euro, iar investitia totala a retelei germane ajunge la aproape 500 de milioane de euro.

"Ca o noutate, pentru prima oara am marit suprafata de vanzare dedicata produselor alimentare cu 15%,

fata de media magazinelor din tara, produsele food ajungand astfel sa ocupe doua treimi din magazin", a declarat Dusan Weims, director general al Metro Cash&Carry Romania.

Conform reprezentantilor Romaniei, au fost reduse suprafetele de vanzare din zona de textile si incaltaminte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Metro Cash&Carry,
magazin,
comert
/analize/comert/metro-deschide-cel-mai-mare-magazin-de-pana-acum-6092144
6092144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.