Crestere cu 27% in primul trimestru pentru Bavarom

Autor: Ioana Mihai Postat la 26 mai 2011 105 afişări

Bavarom, cel mai mare importator independent de bere din Romania a incheiat primul trimestru din 2011 cu o crestere de 27% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cresterea se datoreaza prezentei berilor din portfofoliul Bavarom in mai multe speatii HoReCa, dar si faptului ca a crescut notorietatea a berii de import. De la inceputul anului, Bavarom a adaugat in portofoliu 13 beri speciale din: Statele Unite, Marea Britanie, Italia, Germania, China si si-a extins oferta de bere la draft pentru HoReCa. Anul acesta sunt disponibile 7 beri la draft - 3 sortimente de Paulaner (Paulaner Heffeweissbier, Paulaner Lager, Paulaner Salvator), 2 tipuri de Bernard (Bernard Premium, Bernard Neagra), Bavaria Premium si Oyster Stout fata de doar 2 tipuri de bere anul trecut. Numarul de instalatii draft in locatiile din BucureSti Si din tara a cu crescut 40% faţa de sfarsitul anului trecut.

"Dezvoltarea gamei de produse a venit o data cu decizia de orientare a strategiei de business si catre zona de HoReCa. Asta venind odata cu marirea echipei de vanzari. Evident ca nu neglijam retailul, insa o buna parte din noile marci sunt destinate in exclusivitate HoReCa", declara Costin Ghindea, director general Bavarom.

Pana la inceputul lunii iulie cifra noilor beri importate de Bavarom va ajunge la 21. Punand la socoteala si celelalte beri importate, portofoliul Bavarom va insuma 48 de beri. Bavarom Trading SRL s-a infiintat in anul 2003 pentru activitati de import si distributie de bauturi alcoolice si nealcoolice. Bavarom Trading detine o retea de distributie activa in majoritatea zonelor importante ale tarii, cu prezenta in marile lanturi de magazine, precum: Carrefour, Cora, Real, Selgros, Kaufland, Billa, Mega Image, Angst, Auchan etc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
bere,
Bavarom,
vanzari,
afaceri
/analize/comert/crestere-cu-27-in-primul-trimestru-pentru-bavarom-8287649
8287649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.