Zelenski mulţumeşte Germaniei pentru livrarea de rachete Patriot într-un "moment critic"

Autor: Tiberiu Sabo Postat la 13 aprilie 2024 209 afişări

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, îi e recunoscător Germaniei pentru ajutorul dat cu rachete Patriot în războiul cu Rusia.

Zelenski mulţumeşte Germaniei pentru livrarea de rachete Patriot într-un "moment critic"

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a mulţumit cancelarului german Olaf Scholz pentru livrarea unui sistem de rachete Patriot suplimentar.

De asemenea, liderul de la Kiev i-a mulţumit cancelarului german şi pentru faptul că Berlinul a furnizat Ucrainei mai multe rachete de apărare antiaeriană într-un "moment critic", relevă Reuters.

"O conversaţie productivă cu cancelarul german Olaf Scholz. Fac apel la toţi ceilalţi lideri ai statelor partenere să urmeze acest exemplu", a arătat Zelenski pe Telegram.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rachete,
ucraina,
sprijin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.