Yulia Navalnaia vorbeşte despre moartea soţului ei. „Nu e ruşine să faci puţin, e ruşine să nu faci nimic!”

Postat la 19 februarie 2024 35 afişări

Yulia Navalnaia vorbeşte despre moartea soţului ei. „Nu e ruşine să faci puţin, e ruşine să nu faci nimic!”

Yulia Navalnaia a publicat un mesaj pe contul său personal de X după moartea lui Aleksei.

Văduva lui Aleksei Navalnîi spune că va dezvălui motivele pentru care acesta „a fost ucis”.

„Astăzi, pentru prima dată pe această pagină, mă adresez vouă. În locul meu, trebuia să fie altă persoană, dar această persoană a fost ucisă de Vladimir Putin.”

Yulia Navalnaia, văduva lui Aleksei Navalnîi, a postat în urmă cu puţin timp primul mesaj despre moartea soţului ei. Ea îl acuză direct pe liderul de la Kremlin şi spune că va dovedi că acesta se află în spatele morţii lui Navalnîi.

Yulia Navalnaia vorbeşte despre moartea lui Navalnîi

„Astăzi, pentru prima dată pe această pagină, mă adresez vouă. În locul meu, trebuia să fie altă persoană, dar această persoană a fost ucisă de Vladimir Putin. Undeva într-o colonie la capătul nordului, după cercul polar unde-i iarnă veşnică, Putin nu doar l-a ucis pe Aleksei Navalnîi, dar a ucis cu el şi speranţa noastră. Libertatea! Viitorul nostru!

Noi ştim de ce Putin l-a omorât pe Aleksei Navalnîi, acum 3 zile şi curând vă vom spune tot, dar cel mai important ce putem face pentru Aleksei şi pentru noi e să continuăm să luptăm. Eu voi continua tot ceea ce a început Aleksei Navalnîi. Am să continui să lupt pentru ţara noastră şi vă îndemn să fiţi alături de mine.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
rusine,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.