WhatsApp nu va mai funcţiona pe 49 de modele de smartphone-uri începând de azi, lăsând milioane de oameni fără aplicaţie

Postat la 02 ianuarie 2023 293 afişări

WhatsApp nu va mai funcţiona pe 49 de modele de smartphone-uri începând de azi, lăsând milioane de oameni fără aplicaţie

WhatsApp nu va mai funcţiona pe 49 de modele de smartphone-uri începând de astăzi, lăsând milioane de oameni fără aplicaţie.

În total, 49 de modele vor fi afectate – inclusiv o serie de telefoane Huawei, LG şi Samsung.

Se pare că aplicaţia a fost programată să emită o alertă pentru cei afectaţi înainte ca serviciul de mesagerie instantanee să nu mai funcţioneze.

WhatsApp nu va mai funcţiona pe 49 de modele de smartphone-uri începând de astăzi, lăsând milioane de oameni fără aplicaţie. Utilizatorii cu telefoane iPhone şi Android mai vechi vor trebui să facă o actualizare după 31 decembrie pentru a putea folosi aplicaţia în noul an.

În total, 49 de modele vor fi afectate – inclusiv o serie de telefoane Huawei, LG şi Samsung. Se pare că aplicaţia a fost programată să emită o alertă pentru cei afectaţi înainte ca serviciul de mesagerie instantanee să nu mai funcţioneze.

WhatsApp a declarat: „Dispozitivele şi software-ul se schimbă des, aşa că revizuim în mod regulat ce sisteme de operare susţinem şi facem actualizări. De asemenea, este posibil ca aceste dispozitive să nu aibă cele mai recente actualizări de securitate sau să nu aibă funcţionalitatea necesară pentru a rula WhatsApp. Pentru a alege ce să nu mai susţinem, în fiecare an, la fel ca şi alte companii de tehnologie, ne uităm la dispozitivele şi software-ul care sunt cele mai vechi şi pe care le mai folosesc cei mai puţini oameni. Pentru a vă actualiza sistemul de operare pe un iPhone, accesaţi setările generale şi selectaţi „actualizare software”.”

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatie,
functionare,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.