VREMEA rămâne frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Postat la 16 septembrie 2015 146 afişări

Vremea se va menţine frumoasă şi va fi mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii septembrie, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, unde temperaturile maxime vor atinge frecvent 33...34 de grade, iar izolat, la amiază, chiar 35 de grade în Câmpia de Vest, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În restul teritoriului maximele termice se vor încadra între 22 şi 30 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat, Crişana şi Moldova. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 24 de grade în Dealurile de Vest.  În primele ore ale dimineţii şi din nou noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Joi, vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

ÎN ŢARĂ

Vineri, valorile termice vor continua să crească uşor, astfel că vremea va deveni deosebit de caldă la amiază în aproape toate regiunile, cu temperaturi maxime de la 23...25 de grade pe litoral până la 36...37 de grade, izolat, în Câmpia şi Dealurile de Vest, unde la amiază şi indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi. Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei, dar dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă, iar în Dobrogea, posibil, şi nori de nivel jos. Vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 24...25 de grade în Dealurile de Vest.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prognoza meteo,
vremea,
starea vremii,
anm
/actualitate/vremea-ramane-frumoasa-si-mai-calda-decat-in-mod-obisnuit-prognoza-meteo-pentru-joi-si-vineri-14715033
14715033
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.