Vreme instabilă cu ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii în Capitală

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 aprilie 2024 23 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză specială valabilă pentru Bucureşti, de miercuri până joi seara. Se anunţă vreme instabilă şi răcire semnificativă.

Vreme instabilă cu ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii în Capitală

De miercuri până joi dimineaţă, vremea va deveni instabilă şi se va răci semnificativ. Vor fi înnorări, iar după orele amiezii perioade cu averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (viteze în general de 55...60 km/h), vijelii şi grindină.

Se vor acumula cantităţi de apă de 25...35 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade.

Joi, valorile termice vor continua să scadă uşor.

Cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii de ploaie slabă, în primele ore ale zilei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucureşti,
prognoză meteo,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.