Vrei să te angajezi la Primăria Capitalei? Ce salariu li se oferă viitorilor funcţionari şi când ar urma să înceapă serviciul

Postat la 17 noiembrie 2017 636 afişări

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) organizează, vineri, un târg de joburi unde pune la dispoziţie peste 2.000 de posturi pentru cele 22 de companii municipale înfiinţate în acest an, persoanele angajate urmând să primească salariul mediu din ultimele 12 luni şi să înceacă programul în martie 2018.

Vrei să te angajezi la Primăria Capitalei? Ce salariu li se oferă viitorilor funcţionari şi când ar urma să înceapă serviciul

Târgul oferă posturi pentru o multitudine de calificări, de la economişti, şoferi, consilieri juridici, economişti, lăcătuşi mecanici sau simpli îngrijitori. În ceea ce priveşte oferta salarială a companiilor, reprezentanţii primăriei spun că fiecare salariu se negociază la interviuri, după depunerea CV-urilor.

„Media salariilor pe care noi le oferim, aşa cum am discutat şi cu specialiştii de la Institutul Naţional de Statistică, va fi o medie a salariului net, mediu, din ultimele 12 luni. Va fi o grilă de salarizare atrăgătoare. Cele mai multe dintre aceste societăţi îşi vor începe activitatea de anul viitor, din luna martie, iar în prezent, multe dintre ele nu au sedii. Rămâne să stabilim în şedinţele Consiliului General al Municipiului Bucureşti ce achiziţii vom mai face pentru ca aceste companii să funcţioneze normal”, a declarat, pentru MEDIAFAX, viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu.

Una dintre companiile municipale care oferă cele mai multe posturi (140) este Compania de Întreţinere a Spaţiului verde, pentru care se caută specialişti achiziţii tehnice, consilieri juridici, şoferi sau îngrijitori.

„Această companie va prelua o parte din activitatea ALPAB, dar în principiu noi ne vom ocupa de îngrijirea spaţiului verde, precum toaletarea copacilor. De salarii nu putem discuta, acestea se negociază la interviu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Oana Petru, reprezentant al companiei.

Până la orele prânzului, potrivit viceprimarului Aurelian Bădulescu, aproximativ 400 de participanţi au depus cv-uri la acest târg.

Unul dintre ei este şi Ciprian, în vârstă de 33 de ani, care speră să prindă un post în administraţia locală.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.