LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Vrei să faci bani fară să mergi la muncă zi de zi ? Iată câteva idei de joburi pe care le poţi face fără să cobori din pat

Postat la 03 februarie 2018 4368 afişări

Vrei să faci bani fară să mergi la muncă zi de zi ? Iată câteva idei de joburi pe care le poţi face fără să cobori din pat

Munca de acasă are cu siguranţă avantaje sale. Nu trebuie să te trezeşti la o anumită oră, nu stai în trafic, îţi organizezi timpul singur, nu te distrag colegii şi, bineînţeles, ai posibilitatea de a trimite e-mailuri din confortul patului tău.

Dacă toate acestea sună atrăgător (şi dacă ai autodisciplina pentru a rămâne concentrat şi productiv în timp ce lucrezi de la domiciliu), îţi oferim în cele ce urmează câteva idei de astfel de joburi, potrivit infomunca.ro.

Multe dintre acestea necesită doar o bună conexiune la internet, un calculator şi ceva experienţă cu munca în online.

1. Blogger

Dacă ai deja un blog sau ai de gând să îţi creezi unul, trebuie să ştii că în funcţie de numărul de vizitatori sau colaborări poţi face bani frumoşi. Dacă ai abilităţi de comunicare scrisă, un blog te va ajuta în sensul acesta. Prin postări, articole, recenzii, recomandări, idei, site-ul tău poate atrage un număr mare de vizitatori, scrie sursa citată.

În plus, poţi primi numeroase oferte din partea unor companii, magazine, care sunt dispuse să îţi ofere produse pentru testare şi/sau reclamă, cărora să le realizezi un articol şi să îl publici pe site-ul tău, în speranţa atragerii cât mai multor cumpărători.

Poţi primi, de asemenea, bani pentru postarea unor reclame sau linkuri cu directionare catre site-urile partenere, pe blogul tau.

Pentru un blog de succes trebuie sa iti atragi cititorii prin subiecte de interes pentru categoria de persoane careia te adresezi, devenindu-ti astfel cititori fideli. Poate dura cateva luni pana la un an pana ce vei primi colaborari si blog-ul tau va deveni popular.

Castigurile difera in functie de numarul de vizualizari, vizitatori, colaborari, etc. Pentru 1000 de vizualizari se primeste, in medie, intre 10 si 50 de dolari.

2. Artist vocal

Stii sa canti? Iata ca poti fi platit pentru asta. Cele mai multe astfel de joburi sunt solicitate de catre companiile care vor sa realizeze o reclama, la ghiduri, sau la filmuletele "cum sa...".

Avantajul este ca iti poti inregistra vocea de acasa si poti trimite inregistrarea in format electronic. Pentru o ora de inregistrare poti primi pana la 70 de euro.

3. Pay per click

Exista foarte multe site-uri care ofera bani pentru fiecare click; cel mai adesea click-urile inseamna trafic catre un anumit site.

Exista si companii romanesti care utilizeaza email marketing-ul si rasplateste utilizatorii pentru citirea email-urilor zilnice.

Cu un astfel de job poti castiga pana la 25 de euro pe ora, insa depinde de site.

4. Redactare articole

Exista foarte multe site-uri care doresc sa-si promoveze serviciile sau produsele cu informatii actualizate. Multe dintre acestea au chiar o sectiune unde sunt publicate articole cu continut optimizat referitoare la serviciile prestate sau produsele comercializate.

Pentru a fi editor de continut trebuie sa ai abilitati de exprimare in scris, talent si cunoştinţe în domeniul firmei pentru care redactezi articolele.

In medie pentru un articol de 400 de cuvinte poti primi intre 20 si 50 lei, dar avand in vedere necesitatea multor companii de promovare prin articole si in functie de frecventa de redactare, poti castiga 500-1000 de lei/luna lejer.

5. Traducator

Daca stapanesti foarte bine cel putin o limba straina, jobul de traducator iti poate aduce banii frumosi.

Traducerile de orice fel si in orice domeniu au ajuns sa fie tot mai cautate si mai bine platite. Cele mai frecvente cereri sunt de traduceri din franceza, chineza si spaniola, insa cu cat este mai rara limba straina pe care o cunosti, cu atat este mai bine platita traducerea.

Ca traducator liber poti castiga si 50 de euro/ora, insa plata poate varia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vrei-sa-faci-bani-fara-sa-mergi-la-munca-zi-de-zi-iata-cateva-idei-de-joburi-pe-care-le-poti-face-fara-sa-cobori-din-pat-16969580
16969580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.