Vrei să devii bugetar? Guvernul anunţă ca deblochează angajările într-un sector unde oferă peste 4.000 de posturi noi

Autor: Cosmin Pirv Postat la 30 iunie 2023 232 afişări

Vrei să devii bugetar? Guvernul anunţă ca deblochează angajările într-un sector unde oferă peste 4.000 de posturi noi

Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri că Guvernul a aprobat un memorandum care prevede deblocarea angajărilor din sistemul sanitar.

Guvernul României a aprobat Memorandumul privind deblocarea organizării concursurilor pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul unităţilor subordonate Ministerului Sănătăţii, a transmis vineri ministerul.

Astfel, circa 4.000 de posturi vacante vor putea fi ocupate prin concurs în unităţile sanitare subordonate Ministerului Sănătăţii, în perioada următoare.

Reprezentanţii ministerului anunţă că urmează ca Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei să iniţieze memorandumul pentru ocuparea posturilor din unităţile sanitare aflate în subordinea autorităţilor locale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
posturi,
sănătate,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.