Vouchere şi ajutoare pentru pensionari, anunţate de Marcel Boloş. Cine primeşte banii

Postat la 18 aprilie 2023 279 afişări

Vouchere şi ajutoare pentru pensionari, anunţate de Marcel Boloş. Cine primeşte banii

Se pregăteşte o premieră pentru România în ceea ce priveşte sectorul asistenţei sociale pentru vârstnici. Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, anunţă un pachet de vouchere şi ajutoare pentru pensionari absolut nemaiîntâlnite în România.

Pachetul de vouchere şi ajutoare pentru pensionari interesează servicii de îngrijire la domiciliu, servicii medicale, inclusiv servicii de catering dacă nu au din ce trăi şi nu realizează veniturile corespunzătoare. Aceştia vor beneficia şi de aceste beneficii de masă caldă. Vor fi suportate de către cantinele sociale ale primăriilor sau pur şi simplu servicii de catering simple pe care noi le suportăm, inclusiv dăm pentru primării echipamentele de transport, maşinile de transport, care sunt adaptate pentru astfel de servicii.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutoare,
bani,
pensionari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.