Vouchere duble de 4.000 de lei pentru sute de mii de români! Marcel Boloş pregăteşte noul ajutor în bani

Postat la 13 martie 2023 12967 afişări

Vouchere duble de 4.000 de lei pentru sute de mii de români! Marcel Boloş pregăteşte noul ajutor în bani

Se anunţă noi vouchere de 4.000 de lei pentru români. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, anunţă cine primeşte banii începând din vara acestui an. Proiectul este în prezent în lucru, urmând a fi aprobat de Guvern prin OUG.

Românii ar putea primi noi vouchere de ajutoare, în valoare de 4.000 de lei, de la stat, a anunţat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, la Antena 3 CNN. Voucherele, care ar putea fi primite de la stat de trei categorii de români, ar putea fi folosite pentru renovarea casei sau schimbarea unor electrocasnice: frigiderele, aragazul, maşina de spălat, fiind vorba de două vouchere diferite, ambele de câte 4.000 de lei, ce vor fi date la pachet şi vor însuma valoarea de 8.000 de lei.

Peste 200.000 de români vor beneficia de vouchere duble de 4.000 de lei

Aproximativ 220.000 de români ar putea primi acest sprijin. Banii vor merge către familiile cu peste cinci copii, românii care nu pot munci sau persoanele vârstnice, care trăiesc fără niciun sprijin. Ministrul spune că este vorba de două vouchere separate de câte 4.000 de lei fiecare, unul pentru renovare şi altul pentru achiziţionarea de electrocasnice.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutor,
bani,
dublare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.