Voiculescu, despre Ciucu: Sper nu e doar o piesă de domino în jocurile cuplului Ciolacu-Firea

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 01 martie 2023 39 afişări

Voiculescu, despre Ciucu: Sper nu e doar o piesă de domino în jocurile cuplului Ciolacu-Firea

„Sper că Ciprian Ciucu nu este doar o piesă de domino în jocurile cuplului Ciolacu-Firea, sper ca cel care îi urmează să nu vândă (din nou) viitorul Bucureştiului PSD-ului”, afirmă liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, după ce liderul PNL Bucureşti a demisionat.

„Ciprian Ciucu şi-a dat ieri demisia din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti. Aş vrea să îi mulţumesc pentru colaborare. Să poţi avea încredere că anumite linii roşii nu vor fi încălcate nu e deloc puţin lucru în politica românească.

Situaţia PNL Bucureşti a fost mereu una complicată. Mize mari, interese pe măsură. În ciuda promisiunilor clare făcute bucureştenilor în urmă cu doi ani, adevărul este că peste capul lui Ciprian Ciucu, PNL şi-a trădat electoratul şi a predat deja PSD-ului mai multe sectoare”, scrie pe Facebook Vlad Voiculescu.

În opinia liderului USR Bucureşti, la nivel naţional, „PNL nu a rezistat nici măcar un an până să se arunce în braţele PSD-ului”.

„În câteva luni pare că se pregăteşte să predea ţara cu totul celor pe care îi porcăiau în campanie. Sper că Ciprian Ciucu nu este doar o piesă de domino în jocurile cuplului Ciolacu-Firea, sper ca cel care îi urmează să nu vândă (din nou) viitorul Bucureştiului PSD-ului pentru funcţiile prezente şi viitoare ale câtorva pensionari speciali. Nu cred că bucureştenii i-ar (mai) ierta, nu cred că bucureştenii i-ar uita. Şefii lor vor rămâne cu pensiile lor speciale şi încă un partid istoric va dispărea pentru bucureşteni”, încheie Voiculescu.

Ciprian Ciucu a anunţat că a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti. El a invocat lipsa timpului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voiculescu,
ciucu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.