Vladimir Putin îl decorează pe actorul american şi cetăţeanul rus Steven Seagal

Autor: Dorin Oancea Postat la 28 februarie 2023 122 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret prin care îîi acordă actorului american Steven Seagal Ordinul de stat al Prieteniei, relatează CNN.

Vladimir Putin îl decorează pe actorul american şi cetăţeanul rus Steven Seagal

Decretul a invocat "marea contribuţie a lui Seagal la dezvoltarea cooperării culturale şi umanitare internaţionale".

Seagal a fost un vizitator regulat în Rusia şi a devenit cetăţean al ţării în 2016, când a primit un paşaport rusesc de la Vladimir Putin personal. De asemenea, el a lucrat ca "reprezentant special" al Ministerului rus de Externe în Statele Unite şi Japonia.

Fostul erou al filmelor de acţiune a susţinut anexarea ilegală a Crimeei de către Rusia şi a sprijinit invazia în Ucraina. El a vizitat vara trecută zona ocupată din Donbas.

Într-un interviu la televiziunea rusă de anul trecut, el a vorbit despre o ameninţare existenţială pentru Rusia din partea Ucrainei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
putin,
seagal,
ordin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.