Vin ninsorile în Bucureşti! Prognoză ANM special pentru Capitală

Autor: Mihaela Gidei Postat la 16 noiembrie 2018 600 afişări

Vin ninsorile în Bucureşti! Prognoză ANM special pentru Capitală

ANM a emis, vineri, o prognoză specială pentru Bucureşti, potrivit căreia în zilele următoare va fi frig şi vântul va sufla cu rafale de 40 - 50 de kilometri pe oră. Începând de duminică, va ninge, iar vântul se va intensifica.

De vineri până sâmbătă dimineaţă, vremea va deveni rece pentru această dată, cerul va fi noros şi vor fi condiţii de precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, dar trecător, posibil şi lapoviţă sau fulguială.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări mai ales după-amiază, cu rafale de 40 - 50 de kilometri pe oră, iar temperatura aerului va scădea treptat de la valori de 5-6 grade spre minus 2-0 grade.

Potrivit ANM, de sâmbătă dimineaţă până duminică dimineaţă, vremea va fi deosebit de rece, cu o temperatură maximă de 2-3 grade şi minima în jurul valorii de minus 2 grade. Cerul va fi noros şi mai ales în cursul zilei trecător vor fi fulguieli. Vântul va sufla în general moderat.

Duminică vremea se va menţine deosebit de rece. Vor fi înnorări şi, mai ales în a doua parte a nopţii, se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, când şi vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi de 3-4 grade, iar cea minimă în jur de minus 1 grad.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BUCUREŞTI,
PROGNOZĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.