Vin ninsorile! Avertisment ANM: Vreme deosebit de rece şi ninsori în toată ţara. Când începe vremea rea şi cât durează

Postat la 15 noiembrie 2018 982 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o atenţionare meteorologică de vreme deosebit de rece, ninsori şi intensificări ale vântului. Informarea este valabilă până duminică, la ora 12.00.

Vin ninsorile! Avertisment ANM: Vreme deosebit de rece şi ninsori în toată ţara. Când începe vremea rea şi cât durează

Potrivit ANM, vremea va fi deosebit de rece de vineri dimineaţa, de la ora 5.00, apar ninsori şi intensificări ale vântului la munte şi precipitaţii slabe mixte în zonele joase de relief, atenţionarea urmând să fie valabilă până duminică, la ora 12.00.

 

„În intervalul menţionat vremea va deveni rece în toată ţara, chiar deosebit de rece în estul şi sud-estul teritoriului, unde şi vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopţilor şi al dimineţilor în majoritatea regiunilor. În zonele montane va ninge şi vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada. În regiunile estice, sudice şi centrale se vor semnala precipitaţii slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviţă, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie şi al nopţii de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie)”, arată ANM.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
racire,
anm,
ninsori,
alerta,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.