VIDEO Un nou hotel de LUX se deschide în Năvodari. Vezi cum arată şi cât te costă un sejur aici

Autor: Mona Scarisoreanu Postat la 03 iunie 2017 435 afişări

La mijlocul lunii iunie, la Năvodari, se va deschide Phoenicia Royal, un hotel de cinci stele ce aparţine lui Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din ţară, ce deţine unităţi hoteliere pe litoralul românesc, dar şi în Capitală.

Hotelul este construit în apropierea complexului turistic Phoenicia Holiday Resort din Năvodari şi urmează să fie inaugurat la mijlocul acestei luni.

Conform informaţiilor furnizate de centrul de rezervări Phoenicia, în noul hotel, o suită de lux în care se pot caza trei adulţi costă 1.452 de euro (484 euro/persoană) pentru patru nopţi (1 august- 5 august). În preţ este inclus doar micul dejun. Cei care optează pentru demipensiune vor scoate din buzunar 1668 de euro (556 euro/persoană).

Iar, pentru o suită junior, în care se pot caza doi adulţi şi un copil ce nu depăşeşte 12 ani, preţurile pentru aceeaşi perioadă pornesc de la 1352 de euro pentru cazare cu mic dejun şi ajung la 1532 de euro pentru cazare şi demipensiune.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PHOENICIA ROYAL,
MOHAMMAD MURAD,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.