VIDEO. McDonald’s anunţă noi modificări. Marele lanţ de magazine fast-food îşi schimbă cel mai celebrul produs

Postat la 18 aprilie 2023 192 afişări

VIDEO. McDonald’s anunţă noi modificări. Marele lanţ de magazine fast-food îşi schimbă cel mai celebrul produs

McDonalds urmează să îşi surprindă fanii prin introducerea unor noi reţete. Va fi reintrodus Hamburgler, o imagine emblematică pentru celebrul fast-food. Noile modificări vor fi făcute anul acesta.

McDonald’s a anunţat noi schimbări la anumite produsele din meniul său, împreună cu revenirea unei feţe cunoscute, scrie The Independent. Pe 17 aprilie, gigantul american de fast-food a anunţat că va testa „îmbunătăţiri savuroase”.

Schimbările vor avea loc la sandvişul Big Mac, burgerul McDouble, cheeseburgerul clasic, cheeseburgerul dublu şi la hamburgerul clasic. Cele mai noi adăugiri includ „chifle mai moi şi mai pufoase” prăjite până la o culoare aurie, mai multă brânză topită şi ceapă albă gătită în chiftele pe grătar pentru „o aromă mai suculentă şi caramelizată”.

De asemenea, Big Mac de la McDonald’s va fi acoperit cu sos Big Mac suplimentar pentru mai multă „dulceaţă picantă” în fiecare îmbucătură.

„Îmi voi aminti întotdeauna primul meu burger de la McDonald’s”, a declarat bucătarul Chad Schafer, director senior de inovaţii culinare, într-un comunicat. „Iar acum, eu şi echipa mea culinară avem cea mai bună slujbă din lume: să ne gândim la modalităţi de a aduce şi mai mult din acel gust iconic McDonald’s fanilor”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
celebru,
fast-food

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.