VIDEO. B1 a difuzat FILMUL COMPLET al bătăii dintre Palada şi Goţiu. Cum a încercat fostul consilier al lui Ponta să-l dea cu capul de masă pe senatorul USR

Postat la 16 septembrie 2017 141 afişări

Noi imagini din timpul confruntării dintre Palada şi Goţiu. Camerele de supraveghere din studioul B1TV au surprins momentul în care a început conflictul fizic dintre cei doi. În imaginile publicate, Mirel Palada pare că încearcă să îl dea pe Mihai Goţiu cu capul de masa din studio.  

În timpul incidentului, Nadia Ciurlin, vizibil panicată, i-a cerut de mai multe ori lui Palada să se oprească şi le-a cerut colegilor din studio să cheme poliţia.

Vezi aici FILMUL COMPLET al bătăii dintre Palada şi Goţiu

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
video,
studio,
bataie,
gotiu,
palada
/actualitate/video-b1-a-difuzat-filmul-complet-al-bataii-dintre-palada-si-gotiu-cum-a-incercat-fostul-consilier-al-lui-ponta-sa-l-dea-cu-capul-de-masa-pe-senatorul-usr-16730859
16730859
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.