Vezi ce beneficii extrasalariale poti primi daca te angajezi acum

Postat la 29 octombrie 2010 192 afişări

Companiile care fac recrutari, in ciuda tendintei generale din piata, sunt pregatite sa ofere pachete salariale in continuare competitive.

Compania Schneider Electric, care activeaza in domeniul managementului electricitatii si al automatizarilor, deruleaza in momentul de fata o campanie sustinuta de angajari, in conditiile in care la anul va deschide la Bucuresti centrul de customer care service pentru divizia de IT. 40 de oameni vor fi angajati in perioada urmatoare, iar departamentul de resurse umane a stabilit deja parametrii pachetelor salariale pe care le vor oferi noilor angajati.

"In ceea ce priveste salariile, ne-am pozitionat in functie de studiile salariale Mercer si de marjele pietei, in timp ce pachetul extra cuprinde beneficii precum: tichete de masa, asigurare de viata, pensie privata, asigurare stomatologica, traininguri si o suma fixa pentru achizitionarea de haine", spune Miriana Matei, directorul de resurse umane de la Schneider Electric.

Totodata, contractul colectiv de munca pe care il vor semna noii angajati cuprinde si alte beneficii, precum ajutor financiar cu ocazia unor evenimente importante: casatorie, nasterea unui copil si deces.

Potrivit studiului salarial si de beneficii Paywell, realizat de PricewaterhouseCoopers, tichetele de masa reprezinta beneficiul cel mai frecvent acordat de companii angajatilor, urmat de sponsorizarea activitatilor sociale, racoritoare si cafea, abonamente la clinici medicale private si cadouri pentru ocazii speciale.

Cititi mai multe despre evolutia salariilor din Romania pe timp de criza

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vezi-ce-beneficii-extrasalariale-poti-primi-daca-te-angajezi-acum-7615942
7615942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.