Veşti importante pentru milioane de şoferi din România! Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

Postat la 26 august 2023 127 afişări

Veşti importante pentru milioane de şoferi din România! Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

Decizii importante pentru mulţi şoferi din România, după ce s–a dublat termenul pe piaţa asigurărilor RCA din România. Recent, norma a fost publicată în Monitorul Oficial.

Veşti importante pentru milioane de şoferi din România! Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial

Norma Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a fost publicată luni, 21 august 2023, în Monitorul Oficial al României.

Concret, termenul de intrare în vigoare a contractelor RCA s-a dublat de la 30 de zile la 60 de zile. Norma a fost semnată de preşedintele ASF, Nicu Marcu.

„Autoritatea de Supraveghere Financiară emite următoarea normă:

Art. I. — La articolul 13 din Norma Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 20/2017 privind asigurările auto din România, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 624 din 1 august 2017, cu modificările şi completările ulterioare, alineatul (12) se modifică şi va avea următorul cuprins:

„(12) Asigurătorii RCA încheie contracte RCA a căror valabilitate începe la cel mult 60 de zile după data emiterii acestora.”

Art. II. — Prezenta normă se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi intră în vigoare la data publicării.

Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu”, se precizează în Norma ASF, publicată în Monitorul Oficial.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicare,
monitorul oficial,
oficiali

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.