Vasile Iuga - PricewaterhouseCoopers

Postat la 19 iunie 2007 2 afişări

MaramureSean de pe Valea Izei venit in Bucuresti in 1973 la facultate, Vasile Iuga (52 de ani) nu poate trai fara Bucuresti, chiar daca intru totul nu s-a acomodat nici acum la viata de aici: "Nu pot lipsi o perioada indelungata din Bucuresti, are ceva care te leaga de el".

 

Este licentiat in Aeronautica la Politehnica din Bucuresti si s-a alaturat firmei PricewaterhouseCoopers in 1991. Dupa ’91 face studii economice, devenind pe rand auditor financiar, expert contabil si evaluator. A urmat cursuri la Harvard Business School, INSEAD si IMD Business School. A fost admis partener in 1997. Este membru in Consiliul de conducere regional al PricewaterhouseCoopers CEE, firma unitara ce are 200 de parteneri si 6.500 de salariati in 23 de tari. In board-ul regional sunt noua oameni, Iuga fiind singurul "localnic".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vasile-iuga-pricewaterhousecoopers-1009511
1009511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.