USR PLUS a câştigat alegerile europarlamentare în oraşul Vaslui, fieful lui Gheorghe Buzatu

Postat la 27 mai 2019 68 afişări

Alianţa 2020 USR PLUS a câştigat alegerile europarlamentare în oraşul Vaslui, fieful liderului organizaţiei judeţene a PSD Vaslui, Gheorghe Buzatu, dar şi în Bârlad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

USR PLUS a câştigat alegerile europarlamentare în oraşul Vaslui, fieful lui Gheorghe Buzatu

Preşedintele USR Vaslui, deputatul Mihai Botez, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că rezultatul votului de la europarlamentare ar trebui să îi facă pe cei de la PSD să înţeleagă că trebuie să se schimbe.

„Este extraordinară această victorie în faţa PSD, mai ales în municipiul Vaslui, reşedinţă de judeţ, care m-a entuziasmat. Cred că cei de la PSD au înţeles acum că nu fac ceea ce trebuie şi că ori se schimbă, ori pleacă acasă. Mă bucură şi mă onorează rezultatul pe care l-a obţinut Alianţa 2020 USR PLUS la aceste alegeri şi cred că este un semnal că cetăţenii au speranţă şi îşi pun bazele în noi. Alianţa 2020 USR PLUS a obţinut cele mai multe voturi în cele mai mari oraşe din judeţul Vaslui, şi anume Bârlad şi Vaslui”, a spus Botez.

Acesta consideră că în campania pentru europarlamentare, USR PLUS a prezentat în oferta electorală oameni tineri şi competenţi, aspect care a contat foarte mult pentru electorat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaslui,
usr,
alegeri europarlamentare,
castigare,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.