UPC lanseaza o noua oferta de telefonie pentru companii

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 07 aprilie 2011 12 afişări

Operatorul de telecomunicatii UPC a lansat un nou portofoliu de telefonie Business, dedicat clientilor din randul companiilor, care include sute de minute de convorbiri gratuite catre retelele nationale fixe si mobile, precum si catre retelele internationale.

Portofoliul de telefonie UPC Business include la acest moment patru abonamente Telefix noi, cu pâna la 800 de minute catre retele fixe nationale, pâna la 100 de minute catre retele mobile nationale si pâna la 300 de minute catre retele internationale, dar si noi variante de extraoptiuni pentru convorbiri internationale.

"Noile abonamente de telefonie vor permite clientilor o mai buna gestionare a bugetului de comunicatii. In plus, oferim solutii si clientilor companii care doresc servicii de ultima generatie cu cea mai flexibila tehnologie de voce: IP Voice. Comparativ cu celelalte oferte existente pe piata, IP Voice propune cea mai avantajoasa solutie pentru pachetul de baza si cele mai multe beneficii pentru pachetul cel mai complex", declara Cristina Costachescu, directorul de marketing al diviziei UPC Business.

Tarifele abonamentelor variaza intre 6 si 18 euro, in timp ce pachetele IP Voice costa intre 12 si 170 de euro, in functie de beneficiile incluse.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UPC,
oferta,
telefonie
/actualitate/upc-lanseaza-o-noua-oferta-de-telefonie-pentru-companii-8136709
8136709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.