Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti se VINDE

Postat la 01 decembrie 2017 479 afişări

Compania este evaluată de piaţă între 80 şi 100 de mi­lioane de euro, iar la uşa antreprenorului au bătut investitori financiari şi strategici.

Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti se VINDE

Antreprenorul Damian Mereu, care deţine producătorul de biscuiţi Croco din Oneşti (jud. Bacău), a scos businessul la vânzare, conform surselor ZF. 

 

Compania este evaluată de piaţă între 80 şi 100 de mi­lioane de euro, iar la uşa antreprenorului au bătut investitori financiari şi strategici. Contactat de ZF, Damian Mereu a negat informaţiile. De proces se ocupă, conform datelor ZF, compania de audit şi consultanţă KPMG.

 

Damian Mereu spunea anterior pentru ZF că a primit de-a lungul timpului oferte de vânzare, dar că prioritatea lui este de a finaliza investiţiile pe care le are în derulare.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.