Ungureanu: Demiterea lui Voiculescu, gest de trădare politică din partea premierului Cîţu

Autor: Laura Buciu Postat la 14 aprilie 2021 128 afişări

Demiterea lui Vlad Voiculescu din postul de ministru al Sănătăţii a fost „un gest de trădare politică din partea premierului Florin Cîţu”, spune deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, membru în Comisia de Sănătate.

Ungureanu: Demiterea lui Voiculescu, gest de trădare politică din partea premierului Cîţu

Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, membru în Comisia de Sănătate, a declarat, meircuri, la RFI, că gestul lui Florin Cîţu de a-l demite pe ministrul Sănătăţii a fost „un act de trădare politică”.

„Nu schimbi niciodată ministrul într-o coaliţie, fără să te consulţi cu partenerii tăi. A fost un act de trădare politică, pe care eu îl consider ca fiind şi foarte laş”, afirmă deputatul USR PLUS.​

Ungureanu mai spune că demiterea lui Vlad Voiculescu poate fi privită ca un gest de agresiune din partea premierului Florin Cîţu.

„Un om de stat vorbeşte cu partenerii cu care este la guvernare, caută împreună, dacă este cazul, o soluţie pentru un alt ministru, nu face un gest unilateral, fără să se consulte cu cei pe care îi numeşte parteneri. Deci este un act de agresiune pe care îl face PNL, spun eu, în înţelegere cu o parte dintre pesediştii cu care s-a înţeles tot timpul foarte bine PNL în guvernarea USL”, a mai spus Emanuel Ungureanu.

Birourile Naţionale ale USR şi PLUS, reunite, au decis în şedinţa de urgenţă de miercuri, că demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este o decizie unilaterală şi imatură a premierului Florin Cîţu care pune sub semnul întrebării „capacitatea domniei sale de a conduce un guvern de coaliţie funcţional”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungureanu,
voiculescu,
trădare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.