Un oraş din Texas va plăti 2 milioane de dolari familiilor victimelor unui atac armat în şcoală

Autor: Laura Buciu Postat la 23 mai 2024 9 afişări

Oraşul Uvalde, Texas, a ajuns la o înţelegere de 2 milioane de dolari cu majoritatea familiilor copiilor ucişi în 2022 în urma unei atac armat la o şcoală primară, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, un avocat al familiilor, citat de Reuters.

Un oraş din Texas va plăti 2 milioane de dolari familiilor victimelor unui atac armat în şcoală

„Oraşul Uvalde a fost de acord să îşi plătească asigurarea de 2 milioane de dolari, care este tot ce a existat”, a declarat Josh Koskoff la anunţarea acordului.

Nouăsprezece copii şi doi profesori au fost ucişi pe 24 mai 2022, când un bărbat înarmat a intrat în şcoala primară Robb şi s-a baricadat în săli de clasă alături cu zeci de elevi.

O analiză a Departamentului de Justiţie al SUA a constatat că poliţia locală a ignorat practicile acceptate prin faptul că nu l-a confruntat direct pe atacator, aşteptând în faţa clasei timp de mai bine de o oră, în ciuda apelurilor de ajutor din partea copiilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
texas,
victimă,
atac armat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.