Un loc din România este inclus în lista celor mai frumoase destinaţii din Europa, realizată de o publicaţie prestigioasă. Obiectivul turistic se află departe de Valea Prahovei şi de litoral

Autor: Andra Stroe Postat la 20 iulie 2020 49147 afişări

Un loc din România este inclus în lista celor mai frumoase destinaţii din Europa, realizată de o publicaţie prestigioasă. Obiectivul turistic se află departe de Valea Prahovei şi de litoral

Deşi este unul dintre cele mai mici continente, Europa este în schimb un continent foarte variat, unde poţi găsi destinaţii pentru toate gusturile, de la plaje cu nisip fin ca făina, la câmpuri înflorite, stânci ciudate, peşteri enigmatice, râuri spectaculoase şi unele dintre cele mai frumoase peisaje montane de pe planetă.

Opţiunile de călătorie sunt aşadar nelimitate şi, pentru că decizia de a vizita un loc sau altul este atât de grea, Conde Nast Traveler, una dintre cele mai prestigioase publicaţii cu profil turistic, a ales 26 de destinaţii total diferite pe care să le includă în topul celor mai frumoase locuri din Europa.

Iar România nu lipseşte de pe listă, mai precis regiunea Carpaţilor de Est, unde cei de la CNTraveler au amintit de faimoasele castele şi biserici gotice, pădurile întinse şi mai ales Lacul Roşu, unul dintre cele mai pitoreşti obiective din ţara noastră. Iată lista tuturor celor 26 de destinaţii incluse recent pe lista Conde Nast Traveler:

  1. Biarritz, Franţa
  2. Peştera Melissani, Grecia
  3. Munţii Dolomiţi, Italia
  4. Stâncile lui Moher, Irlanda
  5. Regiunea Chianti, Italia
  6. Munţii Caucaz, Georgia
  7. Laponia, Finlanda
  8. Carpaţii de Est (Lacul Roşu), România
  9. Las Médulas, Spain
  10. Insulele Lofoten, Norvegia
  11. Colinele Boemo-Morave, Republica Cehă
  12. Giant's Causeway, Norvegia
  13. Königssee, Germania
  14. Micheldever Wood, Anglia
  15. Alpii Elveţieni, Elveţia
  16. Cascadele Kravica, Bosnia şi Herzegovina
  17. St. Kilda, Scoţia
  18. Râul Soča, Slovenia
  19. Kirkjufell, Islanda
  20. Zlatni Rat, Croaţia
  21. Stânca Afroditei, Cipru
  22. Lacul Lock Ness, Scoţia
  23. Las Salinas de Torrevieja, Spania
  24. Hallstatt, Austria
  25. Valea Dordogne, Franţa
  26. Insulele Feroe, Danemarca

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
destinatii,
europa,
regiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.