Un feribot a naufragiat în Indonezia. 15 persoane au murit, 19 au dispărut

Autor: Petru Mazilu Postat la 24 iulie 2023 28 afişări

Cel puţin 15 au murit şi alte 19 au dispărut după ce un feribot a naufragiat în Indonezia.

Un feribot a naufragiat în Indonezia. 15 persoane au murit, 19 au dispărut

Autorităţile indoneziene au recuperat cadavrele a 15 pasageri şi căută alte 19 persoane dispărute după ce un feribot de mici dimensiuni s-a răsturnat în apropierea insulei Sulawesi, a anunţat luni Agenţia naţională de căutare şi salvare.

Dintre cei 40 de pasageri aflaţi la bord, se ştie că doar şase au supravieţuit accidentului de duminică seara, a precizat agenţia, potrivit Reuters.

„Toate victimele au fost identificate şi predate familiilor, în timp ce supravieţuitorii sunt acum trataţi în spitale locale", a declarat Muhamad Arafah, de la filiala locală a Agenţiei de căutare şi salvare.

Cauza scufundării, care a avut loc la miezul nopţii, nu este cunoscută.

Vasul transporta oameni pe o distanţă de un kilometru. În mod normal, călătoria între două oraşe mici situate de o parte şi de alta a golfului Mawasangka durează doar 20 de minute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
naufragiu,
indonezia,
feribot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.