Un expat cu peste 25 de ani de experienţă în industria ospitalităţii preia conducerea Radisson Blu Hotel, Bucharest şi Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

Autor: Andra Stroe Postat la 14 decembrie 2023 32 afişări

Un expat cu peste 25 de ani de experienţă în industria ospitalităţii preia conducerea Radisson Blu Hotel, Bucharest şi Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

Lior Bebera, lider cu 25 de ani de experienţă în sectorul ospitalităţii, la nivel internaţional, a preluat conducerea Radisson Blu Hotel, Bucharest şi Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, în rolul de General Manager. El se întoarce în România, ţară în care a mai deţinut o poziţie de General Manager în perioada 2016-2019.

Lior Bebera şi-a început cariera în industria hotelieră în Germania, în 1998, dobândind expertiză în arii de activitate diverse ale business-ului hotelier - Sales & Business Development, Food & beverage Management, Hotel Management şi activităţi ale ariei Global Corporate – în zece ţări diferite, pe patru continente, şi acumulând experienţă în branduri de 5 stele. Din 2016 a ocupat roluri de General Manager, Cluster General Manager, Managing Director şi Group Director of Operations în cadrul unor lanţuri hoteliere internaţionale, obţinând performanţe notabile.

Cel mai recent rol al său a fost cel de Cluster General Manager, Malta, pentru Meliá Hotels International – în acest rol coordonând activitatea a patru hoteluri şi 12 outlet-uri de food & beverage, în fazele de deschidere şi premergătoare deschiderii, organizând şi stabilind cu eficienţă structura şi operaţiunile Mercury Towers din St. Julian’s, Malta, o clădire rezidenţială turn, de lux, dezvoltată de Meliã, un brand hotelier din cadrul Meliã Hotels International.

„Mă întorc în România cu entuziasm, privind acest moment ca pe o oportunitate de a juca un rol în evoluţia complexului Radisson Blu & Park Inn by Radisson. Obiectivul meu este de a poziţiona ambele hoteluri drept opţiuni principale pe piaţă. (...) Încep această călătorie cu entuziasm, alături de echipa din Bucureşti, şi sunt dornic să explorăm împreună noi oportunităţi şi să colaborăm pentru a poziţiona Bucureştiului pe harta marilor evenimente internaţionale”, a declarat Lior Bebera, General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest, într-un comunicat de presă.

Radisson Blu Hotel, Bucureşti a beneficiat de un amplu proces de renovare şi modernizare, în urma unei investiţii majore de capital, pentru transformarea lobby-ului şi a zonei exterioare a hotelului – aceasta fiind una dintre cele mai mari investiţii din sectorul local al ospitalităţii din ultimii ani. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
general manager,
experienta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.