Un COMPLEX REZIDENŢIAL de 30 milioane de euro va fi construit lângă Herăstrău. Cât va costa un apartament în cel mai mare proiect DE LUX dezvoltat după 2008

Autor: Cristina Cuncea Postat la 20 octombrie 2014 126 afişări

Dezvoltatorul SKV Properties, cu acţionari români, a început construcţia unui proiect rezidenţial de lux, în apropiere de parcul Herăstrău, investiţie de 30 de milioane de euro.

Proiectul, denumit Gafencu, urmează să fie finalizat în primul trimestru al anului 2016 şi va fi cel mai înalt ansamblu rezidenţial dezvoltat în apropierea parcului Herăstrău, fiind structurat pe 11 etaje.

Complexul va avea o suprafaţă totală de 35.000 metri pătraţi şi va include 110 apartamente cu 2, 3, 4 şi 5 camere, 175 de locuri de parcare şi facilităţi precum SPA, piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii sau pază.

"Acesta este cel mai mare proiect de lux dezvoltat după 2008 şi se adresează acelor cumpărători care n-au fost convinşi nici de preţurile foarte mari din complexurile realizate în anii de boom şi cu atât mai puţin de proiectele actuale dezvoltate în piaţă", a declarat Andreea Comşa, managing director Premier Estate, firma care promovează proiectul.

Preţurile în complex pornesc de la 1.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele 2-5, ajungând la 2.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele 6-8. Astfel, preţurile totale pleacă de la 139.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament cu 2 camere şi pot ajunge la 700.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament situat la etajul 8 al complexului.

Firma SKV Properties este deţinută cu participaţii egale de Anghel Ciprian Ioan şi Anghel Cristina Mihaela.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LOCUINŢE,
INVESTIŢIE,
/actualitate/un-complex-rezidential-de-30-milioane-de-euro-va-fi-construit-langa-herastrau-cat-va-costa-un-apartament-in-cel-mai-mare-proiect-de-lux-dezvoltat-dupa-2008-13419477
13419477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.