Un Chef celebru din Romania prins drogat cu două substanţe, la volan

Postat la 23 octombrie 2023 510 afişări

Un Chef celebru din Romania prins drogat cu două substanţe, la volan

Celebrul Chef Foa a fost prins drogat în trafic, în Capitală, conducând sub influenţa a două substanţe periculoase: cocaină şi canabis. Mai mult, avea asupra sa şi 4 ţigarete care au stârnit suspiciunea poliţiştilor. Bucătarul are acum dosar penal.

Chef Foa, prins drogat

Chef Foa, fost jurat la emisiunea Masterchef, difuzată de ProTV în anul 2021, a fost depistat în trafic, în Bucureşti, pozitiv la două droguri: cocaină şi canabis, potrivit surselor G4Media.

Poliţia a anunţat că asupra acestuia au fost găsite şi „4 ţigarete susceptibile de a conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător”. A fost dechis un dosar penal.

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
celebru,
prindere,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.