Un brăilean a făcut infarct când a primit o factură la gaze de 7 ori mai mare, în condiţiile în care consumul doar se dublase.

Postat la 12 ianuarie 2022 366 afişări

Un brăilean a făcut infarct când a primit o factură la gaze de 7 ori mai mare, în condiţiile în care consumul doar se dublase.

Un bărbat din Brăila a făcut infarct în momentul în care a văzut factura la gaze pentru luna trecută. A fost nevoie de intervenţia medicilor, după ce i s-a făcut rău când a văzut cât are de plată.

Un bărbat din Brăila a povestit pentru InfoBrăila.ro că soţia lui a chemat Salvarea, după ce lui i s-a făcut rău când a văzut factura de la Engie.

Bărbatul ştia că preţurile au fost plafonate de Guvern şi că nu ar trebui să primească o factură exagerat de mare. A avut însă surpriza să primească o factură de 7 ori mai mare, în condiţiile în care consumul doar se dublase.

“Va scriu in legatura cu facturile de gaz primita ieri. Este de speriat, in sensul ca, pentru un consum aproape dublu fata de luna noiembrie, s-a emis acum o factura de 10 ori mai mare. Va dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecuta s-au platit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cub trebuie sa platesc 2.000 de lei. Cum sa platesc eu aceasta suma, sa fac rata la banca? Dar lunile viitoare? Ce ne asteapta?”, a povestit bărbatul pentru InfoBrăila.ro.

Bărbatul a făcut infarct de supărare

„Sotia mea a chemat Salvarea, ca mi s-a facut rau cand vazut. Noi murim de foame in casa si astia isi bat joc de noi! Medicii mi-au zis ca am facut infarct de suparare. Noroc ca m-au dus la spital si mi-au dat ceva care a dizolvat, nu stiu eu exact, dar mi-au zis sa ma feresc de suparari. Cum sa ma feresc de nenoricirea care se abate peste noi in fiecare zi?!”, a mai povestit bărbatul.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
braila,
conditii,
consum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.